SPORTEN IN GROEP = FUN

EXTRA MOTIVATIE BIJ TRAINING IN GROEP

groepsfoto
Functional bootcamp Roeselare Fitness

Functional

KRACHT & CONDITIE

De ideale bootcamp voor wie zijn algemene kracht en conditie wil opkrikken en beter wil leren bewegen. De perfecte bootcamp om terug op te starten.

Boxing

full body workout

Wie zich volledig wil uitleven is welkom bij de boxing bootcamp. De combinatie van functionele oefening & boksen zorgen voor een uitdagende full body workout.

boxing bootcamp Roeselare Fitness
Personal training coaching bootcamp Roeselare Fitness prijzen

Core

Strakkere buik en billen

Bootcamp die zich focust naar strakke buik en billen. Daarnaast ook perfect voor wie een sterke core wil om rug en nekklachten te vermijden.

ENDURANCE

BOOTCAMP VOOR EEN TOPCONDITIE

Bij deze bootcamp ligt de focus op conditie. De ideale bootcamp voor wie graag zijn hartslag de hoogte injaagt en zichzelf eens stevig in het zweet werkt.

20190927_151333

POWER

strakker, steviger & sterker

Bootcamp waar een strakker, steviger & sterker lichaam nagestreefd wordt. De extra boost aan zelfvertrouwen krijg je er gratis bij.

ADVANCED

BOOTCAMP VOOR GEVORDERDE

Bij deze bootcamp kiezen we elke maand een specifiek thema. Hierdoor zal je een mooie progressie maken in dit onderdeel van je training.  Dit is de ideale workout voor gevorderde sporters die zich elke maand een nieuwe uitdaging willen voorzien.

Endurance bootcamp Roeselare Fitness

FIT OVER 50

full body workout

De ideale workout voor 50 plussers aangepast aan hun noden en doelstellingen.

GETUIGENIS LIEVE
fitte mama

FITTE MAMA PROGRAMMA

Fitte mama = happy mama

De ideale training voor dames tijdens en na hun zwangerschap. De training focust op het versterken van het lichaam ifv een vlot herstel van de zwangerschap.

GEWICHTSVERLIES

Training en voeding combineren

Heb je de doelstelling om gewicht te verliezen, een strakker lichaam te hebben en te bruisen van energie? Kies voor ons unieke 8 weken programma in samenwerking met voedingsconsulent Lotte van Fruityfit.

groepsfoto