Zin in een uitdaging?

ACCEPT THE CHALLENGE SO THAT YOU CAN FEEL THE EXHILIRATION OF VICTORY

Getuigenissen

Na 2 kindjes , was het moeilijk om uit eigen wil gewicht te verliezen, en een beetje een gezondere levensstijl te hebben… ik wilde op een gezonde manier gewicht verliezen. Een vriendin had me gestimuleerd om ons in te schrijven voor een 6weken challenge bij coaching for health… eerst dacht ik wat zal dat weer zijn, want ik heb nog nooit gaan sporten en iets gedaan voor men gewicht ik had beetje schrik dat dit niet echt iets voor mij ging zijn. en dat het op niks ging uitdraaien.

ons doel : 2x per week bootcamp en onze voeding aanpassen zoals de challenge voorlegde week per week en elke week iets extra’s doen of aanpassen van je eetgewoontes. bij het einde van de week deden we metingen en weging. zo zag ik elke week een beetje resultaat.

nooit gedacht dat ik de bootcamps graag ging doen. het zijn elke keer andere oefeningen waardoor het heel variërend is en leuk om te gaan. ook worden we goed bijgestaan zodat we de oefeningen wel juist doen, en dat we de juiste spieren ook gebruiken

ik had geen doel opgesteld omdat ik niet wist wat ik kon verwachten van men lichaam. Maar door men eigen resultaat week na week was ik nog meer gemotiveerd.

door die 6 weken challenge ben ik super trots op mezelf en mijn resultaten in 6weken !!
– 4,8kg
– andere gezondere eetgewoontes
– zin om te gaan sporten
– veel betere conditie

nu heb ik nog meer motivatie om door te gaan en een doel voor ogen te hebben.

Ps: 10 weken na het programma is Bieke reeds 7kg kwijt.

wordt vervolgd

De voorbije 6 weken heb ik zeer positief ervaren. De combinatie van het voedingsadvies en het groepsgevoel onder de deelnemers maakten de uitdaging gemakkelijk om vol te houden. Ik vond het ook fijn dat er een facebookgroep werd opgericht om onderling recepten uit te wisselen.
De voedingstips zorgden ervoor dat ik me de juiste voedingsgewoontes zeer snel eigen maakte zonder dat ik het moeilijk vond. Ik kreeg opnieuw een gezond hongergevoel vlak voor de maaltijd!
En ja, in het weekend werd al eens gezondigd, maar met mate 😉
De bootcamps leveren vrij snel resultaat op waardoor je gemakkelijk volhoudt. De broeken spannen al wat minder en ik voel me fitter.
Ik ben al overtuigd om deel te nemen aan het eerstvolgende bootcamp in 2019!

jaar na jaar kwamen de kilo’s er stilletjes bij en afraakten er niet meer af. Dus had ik besloten om er iets aan te doen. Na enkele maanden wekelijks naar de bootcamp te komen, wilde ik toch wel iets meer. Met sporten alleen lukte het me niet om de kilo’s kwijt te raken.
De 6 weken challenge kwam als geroepen. De combinatie van voedingsadvies, dagelijks check-up, de groep dames met de juiste motivatie en het onbeperkt bootcampen was de ideale combinatie.
De app waarmee gewerkt wordt, is heel gebruiksvriendelijk en helpt je wel om op je voeding te letten. Je krijgt elke dag een berichtje waar je moet op letten en zo vergeet je niets. Ook de groep met de dames is heel leuk. Lekkere receptjes worden onderling gewisseld en zo blijf je toch lekker en gezond eten.
Ikzelf had nood aan een uitdaging om me erin te smijten. En met resultaat! Week na week vlogen de kilo’s eraf. Dat was een enorme opsteker. Als je onmiddellijk resultaat ziet dan geeft jou dat een boost om er telkens week na week voor te gaan.

Het is nu iets meer dan een jaar dat ik de bootcamps volg bij Coaching for health.
Met een pauze van twee maand, wou ik er vorig jaar weer invliegen, waarbij de 5 weken summer challenge het ideale moment leek.
Ik verloor tweeënhalve kilo in 5 weken door een combinatie van sporten en gematigd op m’n voeding letten.

In september werd een nieuwe challenge aangeboden, met meer ondersteuning op vlak van voeding, en dat had ik wel nodig. (Die kilo’s na de zwangerschappen van mijn twee kindjes gaan er toch niet zo snel af als gewenst.) Mijn tweeënhalve kilo bleef er wel mooi af , maar het mocht meer zijn.
Samen met 5 andere gemotiveerde vrouwen begon ik aan de 6 weken challenge, die ondersteund werd met een app, waar Tim dagelijks handige tips op plaatste. Tips waarbij we uiteindelijk tot een gezonder en geplandere voedings/levensstijl kwamen. En dat hielp echt!
Geen crash dieet met shakes , niet verplicht om elke dag kippenwit en salade te eten, maar gewoon je voedingsgewoonte iets aanpassen.

Na de challenge had ik zeker het gevoel dat ik nog beter kon, dat ik niet tot het uiterste ben geweest.
Toch verloor ik 6cm buikomtrek en kreeg ik overal te horen dat ik zichtbaar vermagerd was.
Mijn lichaamsgewicht was niet drastisch gedaald, maar ik heb ook geleerd me niet vast te pinnen op die kilo’s. En ondertussen verlies ik nog steeds wat kilo’s, met een nieuwe doelstelling tegen januari kunnen we gemotiveerd verder doen.
Ik probeer minstens 3 keer per week te sporten. Een combinatie van de bootcamps met lopen of zwemmen. Daarnaast probeer ik nog steeds gretig gebruik te maken van alle tips die we mee kregen.
De challenge vind ik dus zeker een aanrader!

FITTER / STERKER : 8 WEKEN CHALLENGE

FITTER

VOOR WIE?

3 à 8 kg wil verliezen

Boost aan zelfvertrouwen &
gezonde energie wil

Nood heeft aan een nieuwe motivatie

STERKER

VOOR WIE?

Sterker wil worden

Spiermassa wil opbouwen

Nood heeft aan gestructureerd trainingsprogramma

 

INHOUD PROGRAMMA

2 speciale workout/week

Onbeperkte toegang tot bootcamps

Voedingsbegeleiding + opvolging

Begin en eind meting,
weging en fysieke testen

Ondersteuning van Coaching for Health community

PRIJS

€ 275,00