Teamspirit

Coaches met een passie!

Ontdek onze trainers

Personal coaches & bootcamp trainers

IMG_3163

Tim Steurbaut

HEADCOACH

Sport en bewegen heeft sinds mijn kindertijd een belangrijke rol gehad in mijn leven. Zo voetbal ik al van kind af aan, studeerde ik aan de sportschool, ben ik altijd te vinden voor een wedstrijdje tennis en gaan de loopschoenen zeker mee op reis. Sporten is een moment van ontspanning en plezier.

Op 16-jarige leeftijd kreeg ik wel te maken met een vervelende blessure die pas 4 jaar later geconstateerd werd als een hernia. Dit maakte mij bewust hoe belangrijk een gezond en fit lichaam is om goed te kunnen functioneren en te genieten van het leven. Met een oog voor kwaliteit, duurzaamheid en plezierbeleving begeleid ik mensen naar een gezondere levensstijl die hen fitter, sterker, efficiënter, energieker,… maakt.

Specialisatie:
– Gewichtsverlies
– Personen met klachten (vb. lage rug)
– Fitte mama’s (fit na de zwangerschap)

2011: Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie

2013: Personal training certification: Functional training Academy

2013: Master trainer Belgian indoor cycling federation ( BICF )

2014: Bijscholing trainen met aquabag

2015: Get together Conference

2016: Get together conference

2017: Institute of motion: Health coach level 1

2017: Precision nutrition level 1 (voedingsdeskundige)

2018: Get together conference

2018: Institute of motion: Health coach level 2

2019: Core acadamy level 1 & 2 (trainen van dames pré & postnataal)

Henry

Henry Heffinck

COACH

Van kleins af aan ben ik een sportief en actief persoon. ‘Stil zitten’ staat niet in mijn woordenboek  vermeld. Op mijn zeventiende ben ik gedreven beginnen fitnessen. Dit heeft mijn interesse om hierin mensen te begeleiden aangewakkerd en versterkt. Hierop aansluitend heb ik de bachelor ‘Sport en Bewegen’ gevolgd te Brugge.

In de sport ligt mijn grootste interesse bij krachttraining en boksen. Hier kan ik al mijn energie in kwijt. De combinatie van beide zorgen voor een sterk, fit en gezond lichaam die alles aankan. Naast sporten heb ik ook een passie voor ‘gezonde’ voeding. Daarom heb ik in het voorjaar van 2020 Henry’s Granola opgericht. Wij bereiden op artisanale wijze verschillende soorten gezonde en energieke granola.

Via deze 2 wegen probeer ik mensen te stimuleren en te motiveren om een gezonde levensstijl aan te nemen.

Specialisatie:
– Krachttraining

– bokstraining

– Bachelor Sport & Bewegen (Howest – Brugge)
– IOM health coaching

frederike 4

Frederike Desmet

COACH

Vanaf mijn 13de tot op vandaag geef ik zelf training bij Artgym 2000 aan jonge gymnasten op B-niveau. Ook van hieruit kwam mijn interesse in personal training: ik wil mijn gymnasten zo goed mogelijk begeleiden op fysiek vlak om blessurevrij te kunnen trainen.

Ik ga graag de uitdaging aan om samen met mensen hun persoonlijk, sportieve doel te bereiken. Zelf doe ik al sinds mijn 8 jaar competitie gymnastiek B-niveau waar ik reeds selecties behaalde voor het Vlaams en Belgisch kampioenschap. Kracht- en conditietraining zijn me dus niet vreemd. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik besefte waarom dit noodzakelijk is om een lichaam fit te houden.

Specialisatie:

– Gewichtsverlies

– Sportspecifieke training

– Spieropbouw

– LO en Bewegingsrecreatie (Arteveldehogeschool)

– Instructeur gymnastiek

– precision nutrition level 1 coach