Teamspirit

Coaches met een passie!

Ontdek onze trainers

Personal coaches & bootcamp trainers

IMG_3163

Tim Steurbaut

HEADCOACH

Sport en bewegen heeft sinds mijn kindertijd een belangrijke rol gehad in mijn leven. Zo voetbal ik al van kind af aan, studeerde ik aan de sportschool, ben ik altijd te vinden voor een wedstrijdje tennis en gaan de loopschoenen zeker mee op reis. Sporten is een moment van ontspanning en plezier.

Op 16-jarige leeftijd kreeg ik wel te maken met een vervelende blessure die pas 4 jaar later geconstateerd werd als een hernia. Dit maakte mij bewust hoe belangrijk een gezond en fit lichaam is om goed te kunnen functioneren en te genieten van het leven. Met een oog voor kwaliteit, duurzaamheid en plezierbeleving begeleid ik mensen naar een gezondere levensstijl die hen fitter, sterker, efficiënter, energieker,… maakt.

Specialisatie:
– Gewichtsverlies
– Personen met klachten (vb. lage rug)
– Fitte mama’s (fit na de zwangerschap)

2011: Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie

2013: Personal training certification: Functional training Academy

2013: Master trainer Belgian indoor cycling federation ( BICF )

2014: Bijscholing trainen met aquabag

2015: Get together Conference

2016: Get together conference

2017: Institute of motion: Health coach level 1

2017: Precision nutrition level 1 (voedingsdeskundige)

2018: Get together conference

2018: Institute of motion: Health coach level 2

2019: Core acadamy level 1 & 2 (trainen van dames pré & postnataal)

coach bram personal training coaching fitness roeselare

Bram Declercq

COACH

Sinds 2016 ben ik van start bij “Coaching for health” nadat ik hier mijn stage succesvol heb afgelopen. Zelf doe ik aan powerliften op nationaal niveau en ga regelmatig meestrijden tijdens een wedstrijd. Squatten, bankdrukken en deadliften vormen een groot deel van mijn eigen trainingen.

Zowel mijn voeding als levensstijl zijn hierop aangepast. Het powerliften is een grote passie net zoals personal training.

Met grote interesse en specialisatie tot krachtopbouw, vetverlies, spieropbouw en verbetering van prestaties wil ik samen met de cliënt zijn/haar gekozen doel behalen. Elke vooruitgang die er wordt geboekt voelt voor mij als een overwinning. Als ik hoor dat iemand zo een deugd heeft gehad van het gehele proces, dan is mijn doel bereikt en ben ik een tevreden coach!

Specialisatie:
– Gewichtsverlies
– Spieropbouw
– Prestatie in krachtsport

– Bach. Sport & Bewegen (Howest – Brugge)
– Perfect Performance (Clinics: Essentials + Powerlifting)
– Bayesian Bodybuilding (Cursus: geavanceerde spieropbouw, vetverlies en prestatieverbetering)

frederike 4

Frederike Desmet

COACH

Vanaf mijn 13de tot op vandaag geef ik zelf training bij Artgym 2000 aan jonge gymnasten op B-niveau. Ook van hieruit kwam mijn interesse in personal training: ik wil mijn gymnasten zo goed mogelijk begeleiden op fysiek vlak om blessurevrij te kunnen trainen.

Ik ga graag de uitdaging aan om samen met mensen hun persoonlijk, sportieve doel te bereiken. Zelf doe ik al sinds mijn 8 jaar competitie gymnastiek B-niveau waar ik reeds selecties behaalde voor het Vlaams en Belgisch kampioenschap. Kracht- en conditietraining zijn me dus niet vreemd. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik besefte waarom dit noodzakelijk is om een lichaam fit te houden.

Specialisatie:

– Gewichtsverlies

– Sportspecifieke training

– Spieropbouw

– LO en Bewegingsrecreatie (Arteveldehogeschool)

– Instructeur gymnastiek

– precision nutrition level 1 coach