Teamspirit

Coaches met een passie!

Ontdek onze trainers

Personal coaches & bootcamp trainers

IMG_3163

Tim Steurbaut

HEADCOACH

Sport en bewegen heeft sinds mijn kindertijd een belangrijke rol gehad in mijn leven. Zo voetbal ik al van kind af aan, studeerde ik aan de sportschool, ben ik altijd te vinden voor een wedstrijdje tennis en gaan de loopschoenen zeker mee op reis. Sporten is een moment van ontspanning en plezier.

Op 16-jarige leeftijd kreeg ik wel te maken met een vervelende blessure die pas 4 jaar later geconstateerd werd als een hernia. Dit maakte mij bewust hoe belangrijk een gezond en fit lichaam is om goed te kunnen functioneren en te genieten van het leven. Met een oog voor kwaliteit, duurzaamheid en plezierbeleving begeleid ik mensen naar een gezondere levensstijl die hen fitter, sterker, efficiënter, energieker,… maakt.

Specialisatie:
– Gewichtsverlies
– Personen met klachten (vb. lage rug)
– Fitte mama’s (fit na de zwangerschap)

2011: Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie
2013: Personal training certification: Functional training Academy
2013: Master trainer Belgian indoor cycling federation ( BICF )
2014: Bijscholing trainen met aquabag
2015: Get together Conference
2016: Get together conference
2017: Institute of motion: Health coach level 1
2017: Precision nutrition level 1 (voedingsdeskundige)
2018: Get together conference
2018: Institute of motion: Health coach level 2
In progess: Pré & post natale coaching

coach bram personal training coaching fitness roeselare

Bram Declercq

COACH

Sinds 2016 ben ik van start bij “Coaching for health” nadat ik hier mijn stage succesvol heb afgelopen. Zelf doe ik aan powerliften op nationaal niveau en ga regelmatig meestrijden tijdens een wedstrijd. Squatten, bankdrukken en deadliften vormen een groot deel van mijn eigen trainingen.

Zowel mijn voeding als levensstijl zijn hierop aangepast. Het powerliften is een grote passie net zoals personal training.

Met grote interesse en specialisatie tot krachtopbouw, vetverlies, spieropbouw en verbetering van prestaties wil ik samen met de cliënt zijn/haar gekozen doel behalen. Elke vooruitgang die er wordt geboekt voelt voor mij als een overwinning. Als ik hoor dat iemand zo een deugd heeft gehad van het gehele proces, dan is mijn doel bereikt en ben ik een tevreden coach!

Specialisatie:
– Gewichtsverlies
– Spieropbouw
– Prestatie in krachtsport

– Bach. Sport & Bewegen (Howest – Brugge)
– Perfect Performance (Clinics: Essentials + Powerlifting)
– Bayesian Bodybuilding (Cursus: geavanceerde spieropbouw, vetverlies en prestatieverbetering)

Lore Delamillieure

COACH

vanuit grote interesse in sport en al even grote fascinatie in het bewegend functioneren van de mens, begon ik 5 jaar geleden aan de UGent kinesitherapie en revalidatiewetenschappen te studeren, met als afstudeerrichting musculoskeletale kinesitherapie en sport.

Tijdens mijn studies deed ik ervaring op bij de dames van Club Brugge KV. Tot op heden begeleid ik hen tijdens stages en wedstrijden. Om mensen nog beter te kunnen begeleiden naar een gezondere en actievere levensstijl en in het bereiken van hun doelen studeerde ik ook verder aan de ‘functional training acadamy’. 

In het weekend ga ik graag een partijtje minivoetballen of lopen en doe ik geregeld mee met verschillende loopwedstrijden zoals de Antwerp 10 miles en kwart triathlons.

Specialisatie:
– Revalidatie na blessure
– Sportspecifieke training (bv. lopen, voetbal,…)

2018: kinesitherapie en revalidatiewetenschappen

2019: Postgraduaat functional trainer